OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Beturel

Dan planeta Zemlje

  
Dan planeta Zemlje trebao bi biti svaki dan,no danas se obilježava u cijelom svijetu pa smo i mi u našoj PŠ odlučili učiniti"nešto konkretno" za planet na kojem živimo.Osim uobičajenog rada na plakatima za eko-pano,novcem razredne štednje kupili smo lijepu sadnicu lipe i zasadili je u šk.dvorištu.Okopali smo cvijetnjake,učiteljica Jelena posadila je ružu,a naš spremač čika Joso pokosio je školski travnjak.Bio je to jedan "vrlo aktivan" Dan za planet Zemlju.Ponosni smo na našu malu područnu školu jer je lijepa i iznutra i izvana i nastojat ćemo da takva i ostane.Jer naš je eko-slogan"Uredan i lijep okoliš škole ponos je sela!"

                        Beturelci PŠ Gornja Bebrina

(#) 22.04.08 11.30 gbebrina    komentari (3) dodaj komentar
Blog vam je svakoga dana sve ljepši i ljepši, svaki članak je poseban i zanimljiv. Samo tako nastavite!!! Doista sam oduševljena ;) P.S. Sviđaju mi se boje članaka! Pozdrav svima u G. Bebrini iz Broda i iz informatičke učionice!  (24.04.08 08:54 JO)
Bravo blogeri iz Gornje Bebrine. Kada bi svatko brižno uređivao prostor oko sebe Zemlja bi bila ljepše i zdravije mjesto življenja ! Vi činite što je u vašoj moći ! Čestitam ! VŠ  (25.04.08 21:01 )
Could I take your name and number, please? diflucan tablet final adjudication may be pended and subsequently denied. When a captured claim is   (18.10.12 10:54 Daniel /mail /url)
Arhiva: BLOG: gbebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...Razredni časopis učenika PŠ Gornja Bebrina

LINKOVI