OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

Lijepo je živjeti u miru (uz Dan Vukovara kojeg smo obilježili 18.11.)

  
     

      Našu domovinu 1991. godine pogodio je rat. Neprijatelj je napao i uništavao gradove po cijeloj našoj Hrvatskoj. Stradalo je puno ljudi i uništeno puno domova. O tome su mi pričali djed, baka, mama i tata.
      Sretna sam što danas živimo u miru. Ipak, znam kako su mnogi hrvatski branitelji dali svoje živote kako bismo mi danas imali taj mir. Bilo bi lijepo kad bi se svi problemi u svijetu mogli rješavati na miran način pa da više nikad ne bude rata. Nažalost, znam da to neće biti tako.
      Lijepo je živjeti u miru, ići u školu, igrati se s prijateljima i slobodno šetati. I zato, ne smijemo nikada zaboraviti što se dogodilo u ratu da bismo znali cijeniti mir  jer je mir najveće bogatstvo.

Ena Baboselac, 4. razred
(#) 03.12.13 21.28 PS_DBebrina    komentari (2) dodaj komentar
Jako lijepo razmišljanje i poruka koju nam šalješ nakon sjećanja na žrtvu Vukovara.Zaista bi " bilo lijepo kad bi se svi problemi u svijetu mogli rješavati na miran način pa da više nikad ne bude rata" ! VŠ  (14.12.13 08:02 )
Draga Ena!Napisala si poučnu priču o našem vukovaru! Želim da i dalje čitam tvoje pjesme,priče...Samo tako nastavi!!   (08.01.14 13:54 )
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI