OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

ŠTO JE ZA MENE SREĆA?!

Sreća je jedan dio mog života. Tu sreću ima svatko, čak i one tužne osobe. Tako je bila jedna djevojčica po imenu Ana koja je bila po cijele dane tužna. Nije razmišljala o ničemu drugom, samo o tuzi i samoći. Nije ni slutila da će i ona jednoga dana susresti sreću. I bilo je tako. Pronašla je sreću u samoj sebi. Ta sreća se negdje krila duboko u njoj. Djevojčica se promijenila od toga dana. Sada njezini osjećaji o sreći nisu bili samo san, nego i stvarnost.U njoj se krije jedna lijepa i sretna budućnost koja se cviše neće nikada skrivati od nikoga ni od nje same.

Ana Mađarević, 4. razred

 

 

Tko želi biti sretan treba čekati sreću. Tko bude strpljiv,dočekat će je i biti će sretan cijeli život.

Matea Petrović, 4.razred

 

 

Kada budem radosna, obrazi mi se zacrvene i ta radost uvijek se primjeti na mom licu. poručujem da uvijek budete radosni jer se radost prenosi na druge ljude i tako ćemo svi biti radosni i sretni.

Magdalena Petrović, 4. razred

 

 

Sreća je nešto neopisivo. Ja sam puno puta bila istinski sretna. Mojoj sreći uvijek je prethodila obitelji i moji prijatelji, a ponekad sam i sretna zbog sebe same. Kada sam sretna onda svima pomažem. Sreća se vidi na mom licu i u mojim očima.

Barbara Mađarević, 4. razred

(#) 15.12.09 14.33 PS_DBebrina    komentari (2) dodaj komentar
bravo! svi ste ljepo napisali,ali mi se najviše svidjelo od ane bravo samo tako nastavite biti će još ljepše!!!!!  (15.12.09 19:28 )
odlično ste napisali mali pjesnici pozdrav VŠ  (09.03.10 16:59 )
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI