OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

Konačno, evo nas!

Dragi posjetitelji naših stranica koji vrijedno komentirate i pratite naš rad šaljemo Vam veeeliku ispriku što se nismo tako dugo javljali. Imali smo malih tehničkih problema s „računaljkom“ i spajanjem na internet. Sada je sve riješeno i u najboljem redu pa nas ništa više ne može omesti u našem redovitom javljanju. Mnogo stvari se dogodilo u našoj školi i Malom mistu od kad smo se posljednji put javili, i lijepih i ružnih. Sve je to sada iza nas i nećemo se vraćati u prošlost pišući Vam o tome već spremno krećemo dalje u nove radne pobjede i životne izazove.

 Do idućeg javljanja…

 

Uredništvo
(#) 13.02.08 19.39 PS_DBebrina    komentari (2) dodaj komentar

Hajde neka ste se i vi konačno pokrenuli.Ima vas dosta a izgleda da nitko nije bio tako dobar majstor da riješi nastale greške sa vezom. Očekujemo dobre teme i ideje. Pozdrav od čitatelja.  (14.02.08 19:47 )
VRLO LIJEPO SI NAPISAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (30.10.09 18:48 TEREZIJA....................................................)
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI