OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

Dani kruha

  

Prošli tjedan obilježili smo Dane kruha. Ove godine uveli smo novi običaj (za koji smo dobili ideju iz susjedne škole) doručkovanja prije odlaska u prodaju kolača. Za doručak smo donijeli domaće proizvode: šunku, kuhani sir, kuhana jaja, mlijeko i slično. Nakon što je svatko od nas rekao za što je zahvalan u životu, obilno smo se počastili i uživali čak i u sitno izrezanoj slanini! Poslagali smo kolače i išli ih prodavati. Sve smo prodali, naši mještani su bili izrazito darežljivi. Od zarađenog novca planiramo si kupiti nekoliko lopti za tjelesnu i zdravstvenu kulturu! Pozdrav!

 

Učenici i učiteljice


(#) 23.10.07 13.04 PS_DBebrina    komentari (5) dodaj komentar

Vaše aktivnosti, zajedničko planiranje i druženje za Dane kruha je za svaku pohvalu ! A tek specijaliteti kojim ste se častili, ja sam se uvjerila i zahvaljujem se što ste i mene počastili ! VŠ  (24.10.07 06:46 )
Vaša ideja vratiti neke ne tako stare običaje je za svaku pohvalu. Ljudi su se otuđili i nemaju vremena za sebe pa onda niti za koga drugog. Ovo je jedan način da djeci prikažemo kako jedan zajednički doručak među ljudima znači mnogo i čini duhovnu obnovu svakog pojedinca. Poživjela zajednička druženja i jutarnji zajednički doručak!   (24.10.07 06:53 Ida Zukanović /mail)
Jao baš šteta što nisam mogla prisustvovati tome doručku. Svaka Vam čast, trebamo takav doručak napraviti i u centralnoj školi:)  (24.10.07 14:56 JO)
draga djeco budite dobri i slusajte uciteljicu   (14.12.07 15:30 )
baš mi se sviđa vaša stranica  (07.05.08 14:31 )
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI