OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

Junak ovoga dana

  

Zadnjeg  petka u mjesecu jedva smo čekali da završi nastava i idemo kući. Budući da se opet pokazalo sunce, otvorili smo prozor i uživali u posljednjim zrakama topline prije prave jeseni. Odjednom je nešto lupilo! Svi smo gledali oko sebe što se događa, golub nam je uletio u učionicu i nije mogao izaći van!Nekoliko učenika se preplašilo i počelo izlaziti u hodnik, a naš Ivan hrabro se suočio sa golubom željnim znanja, uhvatio ga i pustio kroz prozor na slobodu. Kasnije smo se svi smijali i čitav idući sat prepričavali neobično ulijetanje.

 

 

2. i 4. razred


(#) 28.09.07 14.13 PS_DBebrina    komentari (3) dodaj komentar

Pa bas je zanimljiva ova prica,pogotovo jer je i Mariela poletjela taj dan nazad u Kanadu.Sada vas evo citamo iz tako dalekog kraja ove zemaljske kugle i sjecamo se svakog trenutka provedenog sa vama.Jos vam jednom veliko hvala za svaku prijateljsku rijec i pomoc i veliki vam pozdrav od Mariele koja ce vas se uvijek rado sjecati!  (30.09.07 19:18 )
Baš hrabro od ivana,i lijepo što ste ga pustili. Lijepo što učiteljica uvijek ima nekog da riješi problem...SUPER VAM JE BLOG.POZDRAV IZ T.KUTA  (21.10.07 20:23 )
pozdrav baš si fora galiću   (24.10.07 15:28 kristina leović i klara ćosić)
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI