OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

Novosti u Donjoj Bebrini

S početkom nove školske godine dogodile su se i neke promjene u našoj školi. Dobili smo sedam  novih  đaka prvaka, osvježena nam je učionica i imamo dvije nove učiteljice. Učiteljica Alenka Rac vodi 2. i 4. razred, a učiteljica Irena Kaluđer 1. i 3. razred. Uz želju da se  i dalje družimo s ostalim blogerima objavljujući svoje radove, sve  vas pozdravljamo i želimo sretan  nastavak školske godine!

U ponedjeljak 16. listopada na tradicionalan način obilježili smo Dane kruha. Uz pomoć roditelja koji su nam ispekli predivne kolače , uredili nam  košare i pregače krenuli smo u prodaju kolača po selu. Zahvaljujemo se svim mještanima koji su kupili pokoji tanjurić kolača i time pomogli nama i našoj školi. Dok su učenici 3. i 4. razreda prodavali kolače,učiteljice su ih s 1. i 2. razredom marljivo slagale i umatale. Žao nam je što to ne možemo popratiti fotografijom jer imamo malih tehničkih problema s fotoaparatom koji se upravo rješavaju.
(#) 26.10.06 11.50 PS_DBebrina    komentari (1) dodaj komentar

Dragi učenici i nove učiteljice !Tako je dobro vidjeti vas na blogu ! Bravo ! ide to vama kao od šale ! Iskoristimo ovu mogućnost komuniciranja preko bloga i budimo prijateljski povezani ! Oprostite što vaš blog nisam ranije posjetila ! U buduće ću rado posjećivati vaš Blog ! Vaša ravnateljica  (08.11.06 12:43 )
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI