OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

SVI RASTANCI SU TUŽNI

            Kada sam prije dvadeset godina,jedne kišne jeseni,kao mlada učiteljica prvi puta stigla u Bebrinu nisam ni slutila da ću baš tu provesti najljepše godine svog života.

            Možda je to sudbina, ali upravo tu sam,jedne hladne,snježne zime upoznala svog najvećeg prijatelja i odlučila ostatak života podijeliti s njim.Baš tu rodila su se moja dva prekrasna sina i baš tu svi smo billi veoma sretni.Škola je bila naš veliki,sretni dom.Dvadeset godina nije malo,zar ne?!

Kada dvadeset godina provedeš u nekom mjestu,kada ti ono postane dom i kada postaneš dio njega teško je to opisati  s nekoliko rečenica.Teško je naći dovoljno riječi kojima bih zahvalila ljudima na pruženom povjerenju,na razumijevanju i suradnji koju smo ostvarivali svih ovih godina.Teško je naći riječi kojima opisala trenutke provedene s mojim učenicima.Bilo je to vrijeme protkano ljubavlju,razumijevanjem i međusobnim uvažavanjem.

          Danas mislim da je najveća sreća sresti svoje učenike i vidjeti u njihovim očima radost.Završit ću riječima koje posvećujem njima:

"Možda ćete jednom tražiti prijatelja nekog,sjetite se tada mene,možda bar lika mog.Sjetite se!Sjetite se, zvali ste me učiteljice."

PS.Nadam se da se često sjetite onog s čim smo započinjali naš radni dan,a to je:"PRIJATELJ JE NAJLJEPŠE ŠTO MOŽEŠ IMATI I NAJLJEPŠE ŠTO MOŽEŠ BITI"

                                        S ljubavlju,vaša učiteljica Lidija

(#) 14.10.06 15.05 PS_DBebrina    komentari (2) dodaj komentar
KAKO JE LIJEPO BITI UČITELJ ! KAKO JE LIJEPO RASPLAMSAVATI TUĐE VATRE I ZAJEDNO SVIJETLITI, DAVATI I PRIMATI TOPLINU ! TO ISKUSTVO SE NIKADA NE ZABORAVLJA ! TO ISKUSTVO NEMA CIJENU.VJERUJEM DA ĆE PROMJENA RADNOG MJESTA UČITELJICI LIDIJI BITI SAMO NOVA PRILIKA I NASTAVAK UŽIVANJA U DAVANJU I PRIMANJU ! HVALA I SRETNO ! Kolegica Vesna  (19.10.06 22:30 )
Samo jedno želimo reći:"Zauvijek ste u našim srcima i zauvijek smo vaši mali PRIJATELJI.!" Hvala vam na našim zajedničkim danima i brzo nam dodjite u posjetu.  (26.10.06 12:12 Vaši učenici iz Donje Bebrine)
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI