OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Bebrinko

SJEĆANJE NA PROJEKTNI DAN

  

10. svibnja ove godine u našoj smo školi organizirali PROJEKTNI DAN.U okviru toga u,u goste su nam stigli učenici i učiteljice 1.a i 1. b razreda iz Slavonskog Broda. 

Sve je počelo vrlo burnim jutrom.Svi smo bili jako uzbuđeni u iščekivanju gostiju iz Sl. Broda.I konačno, negdje oko

pola dvanaest ugledali smo autobus prepun mališana.Slijedilo je upoznavanje učenika i nekoliko pozdravnih riječi kojima smo im zaželjeli dobrodošlicu.Svi smo bili jako uzbuđeni i pomalo sramežljivi.

Nakon toga smo pogledali TV-emisiju:“Glazbena duša Hrvata“koja je snimljena u našoj školi,odnosno u našem selu.Tako su se učenici iz Sl.Broda upoznali sa životom ljudi našeg mjesta,sa radom KUD-a“KOLO“ koji ima važnu ulogu u našem selu.Slijedio je razgovor o gospodarskim djelatnostima našeg kraja,o značajkama i razlikama života u gradu i na selu.Učenici su iznosili svoja znanja i spoznaje.Druženje smo nastavili kratkom zakuskom,nakon čega smo krenuli u obilazak našeg sela.Pogledali smo mesnicu i klaonicu „Bebrinka“,zatim smo posjetili jedno seosko gospodarstvo gdje su djeca upoznala različite poljoprivredne alate i strojeve koji se koriste u poljoprivredi,te jednu modernu staju za uzgoj krava po kojima je Bebrina također poznata. Šetajući selom imali smo bliski susret sa kravama koje su išle na ispašu.

Nakon povratka u školu učenici su,kredama u boji,crtali svoje dojmove na asfaltiranom igralištu pokraj škole.

Tako su nastali vrlo maštoviti i kreativni radovi,koje smo za uspomenu i uslikali.

Kako je vrijeme odmicalo prijateljstva su se produbljivala,ali i bližio kraj našeg druženja. Na rastanku smo obećali jedni drugima ponovno druženje i novi susret u Sl.Brodu .

Nadamo se da su naši mali prijatelji ponijeli lijepa sjećanja na boravak u našoj školi.


(#) 04.06.06 20.34 PS_DBebrina    komentari (1) dodaj komentar

Vrlo lijepo sto se svi druzite I sto ste svi lijepi prosetali po nasoj voljenoj,dragoj u redu malo smrdljivoj bebrinu   (18.09.13 04:17 iva talic /mail)
Arhiva: BLOG: PS_DBebrina


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika PŠ Donja Bebrina.

LINKOVI