OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Brum-brum

Osjećam se ponosna

        
         Došli smo kući iz škole. Učiteljica nam je rekla da ćemo sutra uređivati školsku prostoriju. Trebamo ponijeti rukavice i sve za čišćenje.
         Došao je taj dan. Na satu razrednika išli smo čistiti školsku prostoriju. Bilo je tu puno smeća. Sve smo pomeli. Puno je bilo i kutija. U jednoj kutiji je bio bor. Učiteljica nam je dala veliku vreću da u nju stavimo bor. Potrebne stvari smo stavili u kutije i napisali što je u njima. Ivan i Veronika su strugali stol zato što je bio prljav. Iz prostorije smo izvadili stolice. Antonija i ja smo brisale i čistile ih. U razred smo stavili ravnala. Bilo ih je mnogo. Astrid, Lana i Nikolina su spužvicom i truleksom čistile ravnala i trokutove. Posklonili smo i bacili nepotrebne stvari. Učiteljica je metlom čistila zidove školske prostorije.
         Svi smo bili vrijedni. Svatko je od nas nešto radio. Trebali bi još mnogo puta ovo organizirati. Bilo je baš zabavno. Sve se sjajilo i sve je bilo blistavo. Svi smo dobili pet. Svima nam je bilo lakše. Trebali bismo očistiti sve školske prostorije. Tada bi nam svima bilo još lakše. Uživali bismo u čistoći i mirisu.
                                                      Jelena, 4.b

(#) 21.02.12 12.10 Gornja_Vrba    komentari (3) dodaj komentar
Vaša akcija je za pohvalu ! Na ugodno ozračje u vašoj školi s prvom ste/smo ponosni! U budućim sličnim akcijama svakako surađujte sa vašom novom spremačicom koja je glavna i odgovorna za čistoću vašeg školskog prostora.Vaše sugestije što treba čuvati ,a što baciti sigurno će joj dobro doći.U svakom slučaju čestitam na vašem trudu i spremnosti da svju školu učinite ugodnim i mirisnim boravištem ! V  (03.03.12 04:24 )
super sastav jelena  (29.03.12 11:05 ab)
hej,pa vi ste jako vrijedni!! =D  (01.05.12 14:06 )
Arhiva: BLOG: Gornja_Vrba


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika područne škole u Gornjoj Vrbi.

LINKOVI