OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Brum-brum

Kako sam provela zimske praznike

              Nastava je gotova. Došla sam kući i bila vrlo sretna. Jedva sam čekala da dođe Božić.
              Kitila sam kuću i bor sa svojom obitelji. Na Badnjak večerali smo grah. Sutradan, na Božić, svi smo otišli na misu. U crkvi su bili okićeni borovi. Došli smo kući i ubrzo jeli i pečenku koja je bila vrlo ukusna. Na Svetog Stjepana išla sam kod bake u Ludbreg i ostala dva dana. U srijedu smo došli kući.Ubrzo je došao i moj rođendan. Pozvala sam Lanu, Astrid i rodbinu. Bilo nam je vrlo lijepo. Jeli smo picu i mnogo toga, a naravno da smo jeli i tortu. Dan poslije moga rođendana otišli smo u školu po ocjene. Novu Godinu sam provela na Korzu. Kada sam došla kući palili smo prskalice. Bilo je baš zanimljivo. Gledali smo i vatromet koji je bio prekrasan. Jedni drugima čestitali smo Novu godinu. Sve ove dane igrala sam se i učila za školu. Šteta što nije padao snijeg, ali nema veze. Zabavila sam se i bez snijega.
              Evo, sada sam u školi. Zimski praznici su mi bili zabavni. Poželila sam školu, prijatelje i prijateljice. Jedva čekam da mi i sljedeći praznici budu tako dobri.
                                                                              Jelena,4.b

(#) 16.01.12 07.54 Gornja_Vrba    komentari (2) dodaj komentar
Lijepo si nam opisala svoje zimske praznike! Lijepo je što si uživala mada nije bilo prave "bijele zime". Drago mi je da si imala vremena i za učenje (za sebe) jer novo znanje će ti uvijek dobro doći! VŠ  (28.01.12 04:03 )
Malo je predugacak ali vrlo lijep!!   (30.01.12 11:16 )
Arhiva: BLOG: Gornja_Vrba


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika područne škole u Gornjoj Vrbi.

LINKOVI