OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Brum-brum

Pozdrav jeseni

  
Prvi dan jeseni obilježili smo izvanučioničkom nastavom. Išli smo na obližnje igralište Rupače. Izvrsno smo se zabavili i opustili. Najzanimljivije je bilo kad smo sudjelovali u međurazrednom natjecanju. Mi smo pobijedili u nošenju krumpira u žlici, a 3.b bio je bolji u skakanju u vrećama. Kako i priliči, od dobrog starog ljeta oprostili smo se s nekoliko riječi.

Oproštajno pismo ljetu
Ljeto, ti si moje najdraže godišnje doba! Rado sam se s tobom družila i ove godine, bio mi je jako lijepo. Žao mi je što je tvoje vladanje već prošlo. Jedva čekam tvoje vladanje iduće godine da se opet družimo.
Helena Todorović

Zbogom ljeto! Bilo si nam toplo i sunčano i pomalo kišovito. Ja mislim da sva djeca vole ljeto jer se mogu kupati i ići na more. Uvijek nam brzo prođeš i onda dođu oblačni i kišni dani. Nedostajat ćeš nam i vidimo se sljedeće godine.
Marija Štrk

Drago ljeto, bilo mi je jako lijepo ove godine. Uživala sam u tvojim toplim danima jer sam se tad kupala u bazenu. Volim tvoje duge dane. Navečer sam se igrala s prijateljima žmirke. Daješ nam ukusno voće, a najviše mi se sviđaju lubenice. U tvoje godišnje doba se odmaramo od školskih obaveza. Jako mi je žao što se moramo oprostiti, ali ćemo se sresti iduće godine. Jedva čekam ponovni susret s tobom.
Nikolina Matanović

Uh! Meni je teško pisati oproštajno pismo ljetu jer mi je ono najdraže godišnje doba. Iako ljeto odlazi, neću se puno opraštati od njega jer će opet doći i opet ću s emoći kupati i igrati razne igre koje ne mogu igrati u ostalim godišnjim dobima. Ljeto mi je najdraže jer imamo ljetne praznike i što svakog ljeta postajemo sve stariji i pametniji. Ljeto je tako divno jer sunce ljeti sija najsjajnije, ima divnog cvijeća i cijela priroda je divna. Za sada se ljeto opraštam od tebe, ali vidimo se opet. Tvoj Marijo.
Marijo Tomić

Učenici 3.a razreda s učiteljicom Ivanom Leitkam

(#) 27.09.05 22.12 Gornja_Vrba    komentari (7) dodaj komentar
Lijep smo ispali u onim vrecama  (28.09.10 18:26 Matea /mail)
Vidim da ste se odlično proveli. Pozdrav od vaših susjeda Ruščičana i učiteljice Martine!!!!  (30.09.10 22:13 )
bilo je bas dobro  (01.10.10 15:07 ivan98)
marijino je najjbolje :))...i ostala su dobra pisma ljetu...štreberi!!  (01.10.10 15:39 ivona /mail)
zakon smo se proveli i dobro se zabavljali   (15.10.10 16:59 marijo)
LIJEPO SMMMMMMO ISPALI I POBJEDILI AAAAAA  (06.03.11 10:52 MARIJA ŠTRK)
Marijino pismo ljeti je najbolje.  (08.03.11 11:01 Nikolina Matanović)
Arhiva: BLOG: Gornja_Vrba


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika područne škole u Gornjoj Vrbi.

LINKOVI