OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Brum-brum

Blogeri odlaze u Brod

  
Rastanak sa školom Dugo već gledam u ovaj naslov i pitam se gdje početi, kako opisati ono što osjećam. Nikada ranije nisam vjerovala da čovjek u isto vrijeme može biti i sretan i tužan.A upravo tako se osjećam.Kao na filmu,pred očima mi slike svih zgoda i nezgoda koje su ove četiri godine učinile nezaboravnim.Ponekad je bilo ugodno,a ponekad neugodno.Sjećam se prvog dana škole.Znojnih dlanova,leptirića u trbuhu,straha od učiteljice.Očekivali smo staru,strogu ozbiljnu ženu sa“pepeljara“ naočalama,a dobili mladu,vedru,nasmijanu i zgodnu učiteljicu koja je već u prvih par minuta pobrala simpatije i razbila nervozu darujući nam osmjeh,blokić i šiljilo.Tradicija se nastavila pa smo svako malo bili darivani.Nekad lizalicama,a nekad BLIC TESTOVIMA.I baš kad je sve sjelo na svoje mjesto,vrijeme je za rastanak!S jedne strane radujem se novoj školi,novim spoznajama,novim izazovima.S druge strane,nedostajat će mi stara škola,stara klupa,staro zvono i stara… ups… sorry učiteljice kriva fraza…NAŠA UČITELJICA.Znam da smo joj vjerojatno izašli na vrh glave i jedva čeka da nas se riješi,ali sam sigurna da će zauvjek pamtiti Julijanovo:“Požar!“ usred testa,Ivanovo“HRVATSKO MOSLAVAČKO SELO.“ Siću bez hlača na satu tjelesnog, Fićin repić među klupama, Mariovog „HLAPIĆA“ , moje „ŠKARICE“na satu tjelesnog (usput nos me još uvijek boli) , pokoju žvaku na štiklama,rašarafljenu katedru,pokidanu kartu Hrvatske,otisnutu guzu u žardinjeri za cvijeće i još mnoštvo drugih bisera koji ovu generaciju čine neponovljivom.Bilo kako bilo iz ove škole ponijet ću samo lijepe uspomene. MIA BILANDŽDIJA
(#) 21.06.07 08.22 Gornja_Vrba    komentari (8) dodaj komentar
Vesela družino iz Gornje Vrbe! Pozdrav svima i ugodne ljetne praznike .Uživajte u suncu, moru, Poloju, našoj Savi...  (21.06.07 10:42 Beturelci iz Gornje Bebrine)
Mia, ovo si predivno napisala. Vjerujem da ste svi puni lijepih uspomena koje nosite sa sobom dalje u nove pohode. Sretan vam put!  (29.06.07 11:31 Učiteljica Danijela)
Ne mogu vjerovati da odlazim iz ove skole. Bilo mi je lijepo druziti se sa ucenicima i uciteljicama,a pogotovo sudjelovati u izradi nase internet stranice i slicnih programa. Nadam se da cemo svi ostati u kontaktu, bar preko blogova. LIJEP POZDRAV, ANKCA MARUSIC  (19.08.07 16:33 Ankica Marusic /mail)
Blogeri! Sada kada ste u centralnoj školi voljela bih da nastavite s takvim načinom rada. Slobodno mi se javite ukoliko želite biti školski novinari i objavljivati na Cvrčku! Ovo je krasan rad i pohvale autorici!  (24.10.07 15:37 učiteljica informatike, JO)
NEDOSTAJETE NAM SVI PUNO VAS VOLIMO!!!!!A vi prvacici budite najbolji ko MI.Manuela Liška  (15.11.07 11:19 )
nedostajete te nam ažao nam smo otišli i vi prvaci budite jaki dobri islušajte učiteljicu puno pozdrava od 5A razreda. ,,to   (15.11.07 11:26 )
nedostajete te nam ažao nam smo otišli i vi prvaci budite jaki dobri islušajte učiteljicu puno pozdrava od 5A razreda. ,,to   (15.11.07 11:28 )
pozdrav svima od 6a   (08.12.08 13:52 6a)
Arhiva: BLOG: Gornja_Vrba


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika područne škole u Gornjoj Vrbi.

LINKOVI