OŠ Vladimir Nazor    
Slavonski Brod      Brum-brum

no title ???

  

                                           Posjet Zagrebu

 

4.listopada sa školom smo išli u Zagreb i stvarno smo se super proveli.Kada smo došli u Zagreb išli smo u „Cine Star“ i tamo smo gledali film „Duh u močvari“.Poslije filma smo išli u tehnički muzej i vidjeli smo starinsku opremu vatrogasaca i rudara te kopiju rudnika.Nakon toga smo došli u dvoranu gdje su bila vozila, makete svemirskih postaja i „Planetarij“.

U razgledu grada smo vidjeli mnoge poznate građevine:Katedrala na Kaptolu,Koncertna dvorana V.L.,Cibonin  toranj, Kula Lotršćak,Krvavi most , Crkva svetog Marka, Uspinjača,Kamenita vrata,Kip kralja Tomislava i Josipa bana Jelačića.Nakon razgleda grada  posjetili smo ZOO vrt.U Zoo -vrtu vidjeli smo :medvjede,velike mačke,gmizavce,bizone,morske lavove,slona,zebre,kukce,orlove,papige, kakadue,majmune,deve,nojeve,a i sami smo probali kako je biti u kavezu. ,.Na povratku smo vidjeli  vanjski   dio  Dinamovog  stadion.U  autobusu  smo  pjevali  i  zabavljali  se a kada  smo  došli  kući  svima  smo  ispričali  sve  zgode  iz  Zagreba. 

Želja nam je ovo ponoviti jer je sve prošlo brzo kao san.

PS. MOLIMO KLAKARCE DA NAM POŠALJU FOTKE JER MI JOŠ NEMAMO SVOJ DIGITALAC"


(#) 06.10.06 14.53 Gornja_Vrba    komentari (2) dodaj komentar
Drago mi je što ste se tako lijepo zabavili u Zagrebu, ali isto tako nešto i naučili. Nadam se da ste dobili digitalni fotoaparat i da ćete sada moći bilježiti zanimljivosti iz svog školskog, ali i izvanškolskog života.  (07.10.06 03:45 Branko Bognar)
Klakarci vas pozdravljaju i mole vašu e-mail adresu pa ćemo vam poslati slike, preporučujemo vm da skoknete do nas pa da zajedno spržimo slike ! Ivan Stanić  (14.10.06 13:25 )
Arhiva: BLOG: Gornja_Vrba


ULAZ U BLOG MASTER
user 
pass 
ajoj neznam pass
pomozite mi...On-line časopis učenika područne škole u Gornjoj Vrbi.

LINKOVI